top of page
Intro.jpg

Maak kennis met ons!

Wist je dat onze instructeurs het suppen als een échte sport beoefenen en meedoen aan SUP wedstrijden? En niet zo maar een stukje peddelen, elk jaar schrijven wij ons in voor de SUP11city, de originele 220km lange route van de Elfstedentocht maar dan op de SUP in plaats van op de schaats. Inmiddels behoren we tot de top van de wereld in deze prachtige sport.

Ghislaine Cordier de Croust

 

Hoi! Ghislaine hier!

 

In 2018 kende ik het suppen alleen nog van horen en zeggen...

 

Nu zijn we een aantal jaar, 3 SUP opleidingen en 3 voltooide SUP Elfsteden tochten verder! Met heel veel trots mag ik zeggen dat ik eigenaresse ben van SUP-Amersfoort en dat suppen mijn werk is, al voelt het écht niet als werk! Van iedere les die ik geef krijg ik nog steeds heel veel energie.

 

Dat enthousiasme deel ik graag door iedereen het hele jaar door verantwoord en veilig over (en in) het water te begeleiden. Van jong tot oud, bedrijfsfeestje, kinderfeestje, gezinnen, vriendinnen en natuurlijk SUP Clean-up. You name it en ik doe het allemaal met een big smile!

Na zo veel prachtige seizoenen heb ik een boekwerk aan ervaringen en oefeningen die je op de sup kunt doen; yoga, bootcamp, interval training, techniek, spelletjes voor groot en klein...

 

Wat ik het mooiste vind; eigenlijk alles, in de zomer (of winter) voor zonsopkomst met m'n ontbijtje op het water de dag beginnen, de high fives van kids na een kinderfeestje, enthousiaste reacties op foto's die ik onderweg heb gemaakt, de toch-een-beetje-nerveuze beginner die aan het eind zegt "het was veel leuker dan ik dacht", het eind van SUP yoga wanneer iedereen ligt te dobberen, bedrijfsuitjes die eindigen in een zwempartijtje mét mij erbij...

 

Zoals je merkt ik kan nog wel even doorgaan en misschien gaat mijn volgende quote wel over jouw sup avontuur!

Marco Teodósio

 

Hi!

 

My name is Marco, 40 years old, born and raised in Foz do Arelho, Portugal.

 

Fell in love with the sea when I was young and started Bodyboarding at my local beach at age 12. In 2019 surf spots got very crowded here and trying to keep my contact with the ocean I discover my new passion, the stand up paddle sports. Competed in my first race that same year at the Portugese National long distance championships, never stopped training since that time. Competed in 11 City SUP 2022 and 2023.

The love for the sport is so big that I decided to make the ASI instructors course and share my knowledge and passion with other people.

 

Love being in contact with the nature, to be on the water, a good training and a good challenge.

See you on the water!!!

suppen techniek
sup amersfoort instructeur
suppen bunschoten
sup amersfoort instructeur

Contact

e-mail: info@sup-amersfoort.nl

telefoon: +31 6 48 75 36 94

SUP-Amersfoort heeft geen vaste locatie.

We hebben wel een reguliere opstapplaats aan de Gasthuislaan. Indien gewenst kunnen wij ook elders in omgeving Amersfoort, Nijkerk, Bunschoten, Leusden, Cothen etc. opstappen.

Bedankt! Bericht verzonden. Check svp uw spambox als u niet binnen 2 dagen reactie ontvangt.

bottom of page