top of page
Sup Amersfoort tour Lockhorsterbos 01_edited.jpg

Samenwerkingen

Parkhuis Amersfoort
Locatie: Parkhuis
Activiteiten: Voor of na een tour door Amersfoort Centrum of het Lockhorsterbos lekker op het terras of binnen relaxen, dat kan bij Parkhuis. Ook is het mogelijk bij Parkhuis een zaal te huren voor zakelijke bijeenkomsten en te combineren met een SUP activiteit voor een actieve break van de werkdag!

Bij Lot Amersfoort Vathorst
Locatie: restaurant Bij Lot 
Activiteiten: Op deze locatie in het nieuwste stukje van Vathorst kun je een SUP huren, met ons mee op SUP les of SUP tour en genieten van Waterdorp & alles wat Vathorst & Bij Lot te bieden heeft. Je stapt op bij de privé steiger van Bij Lot! Voor of na jouw SUP avontuur een hapje en drankje op het terras óf bestel een picknickmand om mee te nemen op de SUP voor een picknick op het water.
Theehuis Mon-Chouette Leusden
Locatie: Theehuis Mon-Chouette
Activiteiten: Genieten in de natuur met het water direct naast het terras! Voor of na een SUP activiteit kun je hier relaxen met iets lekkers op het terras of gezellig binnen. Op de SUP kun je zelf het Valleikanaal en de Heiligenbergerbeek verkennen of met ons mee op SUP les of SUP tour!

Theetuin Heyligenberg Leusden
Locatie: Theetuin Heyligenberg
Activiteiten: Voor of na een tour door Amersfoort Centrum of het Lockhorsterbos neem je plaats in de kas of in de prachtige historische tuin met een kopje thee en iets lekkers. Neem ook iets mee voor thuis, want er is een winkeltje met groenten en fruit uit de tuin!

Strandhuys Nijkerk

Locatie: Strandhuys Nijkerk
Activiteiten: Een dagje strand combineren met een activiteit en lekker eten en drinken, dat kan in Nijkerk! Huur een SUP en verken het open water of ga met ons mee op SUP les of SUP tour, daarna kun je lekker relaxen op het terras of in de serre van Strandhuys Nijkerk.
Evenementenlocatie Four Seasons
Locatie: Four Seasons Leusden
Activiteiten: Met een grote groep vrienden, familie of collega's een evenement organiseren? Dat kan bij Four Seasons! Jouw uitje maak je compleet met allerlei activiteiten zoals e-chopper rijden, pizza's bakken en... suppen natuurlijk!
bij lot vathorst suppen
parkhuis amersfoort suppen
mon-chouette leusden suppen
theehuis heyligenberg amersfoort suppen
strandhuys nijkerk suppen
four seasons leusden suppen

Contact

e-mail: info@sup-amersfoort.nl

telefoon: +31 6 48 75 36 94

SUP-Amersfoort heeft geen vaste locatie.

We hebben wel een reguliere opstapplaats aan de Gasthuislaan. Indien gewenst kunnen wij ook elders in omgeving Amersfoort, Nijkerk, Bunschoten, Leusden, Cothen etc. opstappen.

Bedankt! Bericht verzonden. Check svp uw spambox als u niet binnen 2 dagen antwoord ontvangt.

bottom of page