top of page
SUP-Amersfoort opstaplocatie.JPG

SUP SHOP Amersfoort

Try before you buy, maak een afspraak voor advies en om sups te komen testen!

suppen amersfoort

Naast de SUP lessen en verhuur van SUPboards kun je bij ons ook een SUP kopen. 

 

Er komen steeds meer verschillende merken paddleboards op de markt met ieder zijn eigen prijs en kwaliteit. Wij hebben veel verschillende merken inflatable SUP's (iSUP's) en hardboards getest en werken alleen met de betere boards én met merken waar wij achter staan.

 

De prijs kwaliteit verhouding moet goed zijn en ook vinden we het belangrijk dat het merk een goede visie heeft op natuur en milieu en service levert.

In onze SUPshop hebben wij onder andere inflatable SUPboards van Red Paddle Co en SHARK SUP's te koop, ook hardboards, peddels, balance boards en accessoires kun je hier vinden! De inflatable SUPboards worden standaard geleverd met een hand pomp, leash en rugzak. 

Van tijd tot tijd hebben wij ook gebruikte supboards en peddels te koop. Laat het ons weten als je op zoek bent naar iets speciaals, dan houden wij dat voor jou in de gaten binnen ons netwerk.

Try before you buy, maak een afspraak en kom sups testen!

Contact FNS

Contact

e-mail: info@sup-amersfoort.nl

telefoon: +31 6 48 75 36 94

SUP-Amersfoort heeft geen vaste openingstijden. Maak een afspraak om langs te komen om sups te testen, dan kunnen wij jou het beste adviseren.

IMG_1263.jpeg
bottom of page