Waarom SUP-Amersfoort

SUP-Amersfoort biedt meer

Boeken bij SUP-Amersfoort is meer dan alleen gebruik maken van supboards. Bij aankomst op de locatie liggen de boards en peddels al klaar. Ook als je een normale tocht boekt krijg je altijd instructies over het peddelen. Je tocht is altijd onder begeleiding en mocht je onderweg bijvoorbeeld wat meer moeite hebben dan de rest dan krijg je extra tips en advies. Maar ook als je wat meer uitdaging wilt dan zal ik je daar graag mee helpen.

Vanaf het water ziet Amersfoort er nog mooier uit en inmiddels ken ik de routes door en door. Onderweg kan ik je wat vertellen over de mooie en bijzondere plekjes die Amersfoort te bieden heeft. Zo wordt een tocht een mooie beleving die je niet snel meer gaat vergeten.

Waarom SUP-Amersfoort

Geschikt voor beginners

Flexibele agenda

Persoonlijke

begeleiding

Ook voor ervaren

suppers

Tochten met meerwaarde

Gecertificeerde begeleiding

Premium boards van Fanatic

SUP-Amersfoort maakt gebruik van premium boards en peddels van Fanatic. Dit merk is al sinds 1981 toonaangevend op het gebied van boardsports en is vanaf de opkomst van het suppen betrokken bij toonaangevende ontwikkelingen. Beginners zullen dit merken doordat ze stabieler en met meer zekerheid op het board staan. De boards flexen minder en voelen daarom ook responsiever aan. Perfect om te leren dus en ideaal voor je eerste sup-ervaring.

Grachtentocht-31.jpg

Contact

e-mail: info@sup-amersfoort.nl

mob: 06-25288714

SUP-Amersfoort heeft geen vaste locatie.

We hebben wel een reguliere opstapplaats aan de P op de Gasthuislaan.

  F20_LOGO_WHITE.png
  • Instagram - SUP-Amersfoort
  • Facebook - SUP-Amersfoort

  Webdesign:

  Sensor design & concepts - Geert Hokke

  +31 6 25288714