Geert_SUP-Amersfoort_vlakwater-01.jpg

Wie ben ik

Maak kennis met je instructeur

"Al vanaf mijn 14e ben ik gepassioneerd actief op het water. Mijn eerste zeilboot was een Laser en al snel kwamen daar windsurfboards bij. Via de eerste locale zeil- en surfwedstrijden raakte ik al snel in de surfwereld betrokken. Boards werden custom zelf gemaakt in de garage thuis en gebruikt op veel locaties in Europa. Van wave en freestyle tot slalom en speed.

In 2011 kwam daar mijn eerste supboard bij wat resulteerde in een nieuwe verslaving. Eerst nog als aanvulling op het windsurfen maar inmiddels moet ik bekennen dat ik vaker op een sup sta dan dat ik windsurf. Van NK's tot 3x de Elfstedentocht en van downwinders tot citytrips. Maar ook in het suppen in de golven en sinds kort ook het foilen vind ik erg leuk. Maar bovenal geniet ik van het samen met vrienden onvergetelijke ervaringen delen op het water."

Naast alle activiteiten op het water ben ik na mijn afstuderen aan de Design-Academy in Eindhoven als zelfstandig grafisch ontwerper actief, ...tot op het water!

 

Geert Hokke

Geert_SUP-Amersfoort_SUP-Middelkerke-01.

Mijn visie

Suppen kun je het beste vergelijken met lopen; je kunt wandelend van de natuur genieten maar je kunt ook trainen voor een marathon. Iedereen die kan lopen kan ook suppen op het niveau en met de intensiteit die hij of zij zelf verkiest.

Bij SUP-Amersfoort probeer ik je op elk niveau, van beginner tot gevorderde het gevoel van vrijheid over te brengen. Ofwel door je extra op je gemak te stellen ofwel door je juist wat meer uitdaging te geven.

Contact

e-mail: info@sup-amersfoort.nl

mob: 06-25288714

SUP-Amersfoort heeft geen vaste locatie.

We hebben wel een reguliere opstapplaats aan de P op de Gasthuislaan.

  F20_LOGO_WHITE.png
  • Instagram - SUP-Amersfoort
  • Facebook - SUP-Amersfoort

  Webdesign:

  Sensor design & concepts - Geert Hokke

  +31 6 25288714