Tips:

 • Fietsen kun je prima kwijt op de opstapplaats, het is er gewoonlijk niet zo druk.

 • Wat betreft kleding; je kunt het beste synthetische sportkleding aantrekken, iets wat je ook aantrekt als je b.v. zou gaan joggen. Liefst geen spijkerbroek of andere katoenen kleding, mocht je toch evt. nat worden dan droogt dit slecht. Tegen het afkoelen is een vestje of windjack aan te raden.

 • Voor onderweg is een bidon handig tegen de dorst, je kunt deze kwijt onder een elastiek op het board.

 • Wees voorzichtig met losse (zonne)brillen. Mocht je zelf een brillenkoortje hebben dan is het raadzaam deze mee te nemen.

 • Omkleden kan evt. m.b.v. een “omkleedponcho”, een grote cape die je helemaal over je heen gooit. Er is er maar één dus hou daar rekening mee.

 • Waardevolle spullen kunnen (op eigen risico) bij mij in de auto achtergelaten worden, ook kleding, schoenen en/of tassen.

 • Betalen kan op locatie d.m.v. PIN.

Opstapplaats:

Tegenover de entree van voetbalvereniging CJVV bevind zich een openbare parkeerplaats. Hier verzamelen we en via een kleine aanlegsteiger stappen we op het board.

Deze opstapplaats geldt zowel voor de tocht door het Lockhorsterbos, voor de grachtentocht, voor de verjaardagsfeestjes en voor de Friday Night SUP.

Linkje voor je navigatie:

https://goo.gl/maps/q3ygerWouBdw3NhY6

 

GRACHTEN SUP-TOUR

Een tocht die je eigenlijk niet mag missen. Net als bij een Friday Night-SUP starten we vanaf de parkeerplaats op de Gasthuislaan en peddelen we via het Randerbroekerpark, via Monnikendam de grachten op. Ervaar de grachten zoals je ze nog niet eerder beleefd hebt. Eventueel is deze tocht uit te breiden met een picknick van SEM of een diner bij KROAST.

 

LOCKHORSTERBOS-TOUR

 

Een avontuurlijke tocht, startend vanaf de Gasthuislaan in Amersfoort vertrekken we richting Leusden. Na een paar honderd meter zullen we eerst nog met de boards 2x maal het water uit moeten om aan de andere kant van de sluis te komen, ...best wel avontuurlijk en er moet ook een beetje gewerkt worden. Wanneer we dan eenmaal onder de A28 door zijn gepeddeld komen we in een mooi dicht begroeid stuk vaarwater met mooie natuur, verassende doorkijkjes, en pittoreske bruggen.

 

FRIDAY NIGHT-SUP

 

Een SUP tour door de grachten van Amersfoort op (je raadt het al...) een vrijdagavond. Vertrekkend vanaf de Gasthuislaan peddelen we door het Randerbroekerpark, via Monnikendam de grachten op. Eenmaal op de grachten geniet je van alle geuren en kleuren die de stad je biedt. Relaxed peddelend door de mooie grachten langs volle terrassen terwijl de zomerzon langzaam ondergaat.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  Logo-Fanatic.gif
  Logo-ION.gif

  Webdesign:

  Sensor design & concepts - Geert Hokke