• Geert Hokke

Maak kennis met SUPPEN.NL


Nieuw in Nederland: suppen.nl

Sinds een aantal jaren mag suppen in Nederland en zeker wereldwijd zich verheugen in een snel groeiende belangstelling. Heb je al eens eerder op een supboard gestaan dan snap je precies waarom. De vrees om de eerste keren niet te vallen verandert al snel in een onuitputtelijke bron van ontdekkingen en uitdagingen. De plaatselijke gracht of het ven om de hoek blijken ineens zoveel mooier wanneer je ze vanuit een ander perspectief ziet. En wat is er nou niet mooier dan deze ervaringen te delen met een aantal vrienden.

Door de ontwikkeling van opblaasbare supboards heb je bovendien geen problemen meer met opbergen en kun je hem snel en eenvoudig overal mee naar toe nemen.

Initiatiefnemer Herman van den Berg vond dat het daarom tijd werd een merkonafhankelijke site in het leven te roepen waar men alle informatie over suppen kan verzamelen, vinden en delen. Weet je niet goed waar je moet beginnen, welk board voor jou geschikt is of hoe je de fijne kneepjes van het suppen onder de knie krijgt, dan ben je hier op de juiste plek.

Bovendien zal er binnenkort een forum toegevoegd worden met vragen, antwoorden, informatie en meningen. Onderdeel van het forum is de rubriek supmaatje waar je kunt posten waar en wanneer je gaat suppen zodat anderen kunnen aanhaken.

De site zal de komende tijd nog evolueren door het toevoegen of veranderen van items en vormgeving. We zullen proberen alle komende ervaringen te gebruiken en om te zetten in een mooie, nuttige verzameling van informatie en kennis.

het suppen.nl team,

Herman van den Berg

Jasper van Overbeek

Geert Hokke

#Nieuws

1 keer bekeken
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  Logo-Fanatic.gif
  Logo-ION.gif

  Webdesign:

  Sensor design & concepts - Geert Hokke